Az elmúlt 24 óra pénzmozgásai a kriptopiacon

spot_img

Egy remek információs oldalt, a colorlib “global crypto chart“-ját szeretnénk az kedves olvasók figyelmébe ajánlani ezen az álmos reggelen. A kriptopiacon a tegnapi nap során visszapattanást láttunk 6100$, a korábbi alj közeléből. Egy ilyen erős zuhanás végén menetrendszerűen érkezik a bounce, egyedül ennek tartóssága a kérdéses.

Érdekes és hasznos információ, hogy melyek azok az aktuálisan népszerű kripto projektek, amelyekbe egy-egy nagyobb zuhanás után visszaszállnak a befektetők, hogy velük lovagolják meg a felfelé hullámot. A borítóképen az látható, hogy bitcoinból melyek voltak a leggyakoribb váltások. Feltűnő, hogy az EOS változatlanul népszerű a mainnet indulás döcögése ellenére is, a Bitcoin Cash és Litecoin pedig hasonló mennyiségű BTC-t vonzott 24 óra alatt. Meglepő lehet a Tron jó szereplése, mely a NEO-t, Ripple-t és VeChain-t is lekörözte ebből a szempontból.

Tovább árnyalja a képet, ha megnézzük az összes vásárlás forrását:

Katt a nagyobb méretért!

Látható, hogy a Tether-ben (USDT) pihenő pénzek nagyjából akkora arányban vettek részt a mostani, közel 10%-os pattanásban, mint az USA dollár. A Bitcoin Cash vs. Bitcoin vitát egyelőre az ehhez hasonló ábrák rövidre zárják, a nagy testvérbe ömlik a pénz nagy része, hogy onnan a borítóképen látható módon folytassa útját. Az eurós vásárlások elenyésző arányát a Binance EUR vásárlást lehetővé tévő bővítése fogja javítani a jövőben.

Egy konzervatív portfólió összeválogatásához is hasznos segítséget nyújthatnak a fenti ábrák.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img