Xiaomi részvény kriptoért?

Megosztom

Legfrissebb blogbejegyzésében egy érdekes hírrel állt elő a Blackmoon, miszerint a közelgő Xiaomi publikus részvénykibocsátást (IPO-ját) tokenizálni fogja, így a történelemben első alkalommal a kriptopénzek tulajdonosai is részt vehetnek egy IPO-ban.

A Blackmoon egy olyan platform, ami a kriptopénzek és a hagyományos pénzügyi piacok között szeretne hidat képezni. Azok igényeit elégítheti ki, akiket érdekelnek a hagyományos piacok és zavar a kriptopénzek túlzott volatilitása. A Blackmoon-nal létrehozhatunk egy hibrid portfóliót, kriptopénzekből és hagyományos értékpapírokat megtestesítő tokenekből. Voltaképpen a vevő nem az értékpapírt fogja birtokolni, hanem a Blackmoon platformján keresztül elérhető értékpapírhoz kötött tokent. A másik oldalon a Blackmoon a saját bróker számláján tartja fedezetként a tokenizált értékpapírt annak teljes értékében.

A projekt első nagy dobása lenne a Xiaomi IPO-jának tokenizálása. A Xiaomit Magyarországon leginkább az olcsó okostelefonokról ismerik, a vállalaton belül viszont egyre nagyobb súlyt képvisel az otthoni okoseszközök és az online szolgáltatások értékesítése. A kínai válllalat hamarosan a hongkongi tőzsdére lép, a publikus részvénykibocsátásra már megkapta az engedélyt. Az Alibaba 2014-es tőzsdére lépése óta ez a legambíciózusabb és legjobban várt IPO: a Xiaomi 10 milliárd dolláros piaci kapitalizációt szeretne elérni.

A Xiaomi IPO-ján kapott részvényt a Blackmoon felületén a BMxXMI token testesíti majd meg, ami az Ethereum blokkláncon fut. Ha élni szeretnénk a lehetőséggel, a Blackmoon honlapján kell regisztrálunk,ahol befektetői státuszt kell felvennünk.

A Blackmoon projektje érezhetően hordoz kockázatokat: egyelőre semmilyen intézmény nem tudja garantálni pénzünk biztonságát és be kell érnünk a csapat ígéretével, miszerint a brókernél ott vannak a fedezetül szolgáló részvények. Jó hír azonban, hogy folyamatosan több országban is dolgoznak az engedélyeztetésen és a jogi státuszuk rendezésén. A tervük viszont előremutató és valós igényre keres választ. Sikerük esetén többek előtt nyílnának meg a hagyományos piacok, csökkenne a belépési küszöb és a tőzsdei infrastruktúra költségei is.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel