A Coinbase igazgatójának üzenete

spot_img

Brian Armstrong a Coinbase alapítója és igazgatója, néhány órával ezelőtt az alábbi képet és üzenetet osztotta meg a cég dolgozóival, amit a twitteren is közzétett:

“Mivel nagyon sok új dolgozónk van, szerettem volna megosztani pár dolgot az árfolyamokkal kapcsolatban. A kripto mint iparág semmi máshoz nem fogható. Már 3 vagy 4 felfelé ívelő és zuhanó cikluson ment keresztül és minden egyes alkalommal újabb csúcsokat döntött. Ezek az ingadozások első alkalommal rémisztőek lehetnek, de mi, akik egy ideje már benne vagyunk, ismerjük a dörgést és semmi meglepőt nem találunk benne.

Amikor beindul a növekedés, az emberek abba a hitbe kerülnek, hogy ez mostantól mindig így lesz. Amikor pedig zuhan az árfolyam, mindenki túlontúl pesszimistává válik. Mind a két állapot hamis érzéseket szül, a valós képet sokkal inkább a napi tranzakciók száma és nem az aktuális ár mutatja meg.

Több év elteltével azt kell hogy mondjam, a lefelé tartó szakaszokat értékelem a leginkább. Ebben az időszakban eltűnnek azok az emberek, akik nem tartoznak közénk és ez egy lehetőség számunkra hogy tovább fejlődhessünk, miközben mindenki mással van elfoglalva. A korrekciót használjuk fel arra, hogy egy erős alapot teremtsünk, melynek gyümölcsét a következő növekedéskor szüretelhetjük le. Arra bíztatok mindenkit, hogy hagyja figyelmen kívül az árfolyamok változását és a szenzációhajhász címlapokat. A feladatunk, hogy ezek fölé kerekedjünk és megtaláljuk saját, belülről fakadó motivációnkat ami mindenkinél jobbá tesz minket, bármit mondjanak is ránk.

Hosszú távon győzni fogunk, ha más sikeres vállalatokhoz hasonlóan hallgatunk a felhasználóinkra és megadjuk nekik amire vágynak. Szeretném, ha ez az üzenet tudatosulna mindenkiben és ha megosztanátok azokkal az ismerőseitekkel is, akik azon gondolkoznak hogy jelentkeznek hozzánk. A hosszútávú céljainkra fókuszálva megteremthetünk egy nyitott pénzügyi rendszert.”

https://twitter.com/brian_armstrong/status/1009192006512328704

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img