Scotty, energiát!

Megosztom

Scotty, energiát! Ki tudja hányszor hangzott el ez az ikonikus mondat a William Shattner által megtestesített Kirk kapitány szájából. Bár a csillagflottában betöltött pozícióját egy szóvívői posztra cserélte, a legendás vezető a jövőben a bitcoin bányászatra használt megújuló energiaforrások érdekében fogja hallatni a hangját.

Az utóbbi időben egyre több szó esik arról, hogy egyes kriptopénzek milyen magas előállítási költségekkel rendelkeznek. Bár a bányászok között nagy a verseny, a számítási kapacitás mellett az erre fordított energia költségek is nagymértékben befolyásolhatják, hogy hosszú távon kik lesznek azok, akik versenyben maradhatnak. Míg New York államban éppen most épül a világ egyik legnagyobb, főként víz- és szélenergiára energiára alapozó bitcoin bányája, addig kanadában a Solar Alliance nevű vancouveri cég, a napenergiát hasznosítaná a cél érdekében.

Egy nemrégiben megvásárolt raktár helyén fogják létrehozni azt a 3 megawattos teljesítményt biztosító napenergia telepet, amit kriptopénz bányászok számára kívánnak majd bérbe adni.

“Mint a napenergia elkötelezett híve, rögtön felkeltette az érdeklődésem a felhasználás ezen formája. A zöld energia bevonása társadalmilag és gazdaságilag is ésszerű lépés. Büszke vagyok arra, hogy részt vehetek a digitális pénzek forradalmában.”- nyilatkozta Shattner, aki pár éve még elítélte és szájber sznob pénznek nevezte a bit coint.

Egy újságban nemrégiben viszont már arról beszélt, hogy bár a kriptopénzek elsőre furcsának tűnhetnek, ha valaki veszi a fáradtságot a megértésükre, akkor már minden értelmet nyer. A celebek megjelenése eddig inkább rossz színben tüntette fel a kriptót, reméljük Shattner az üdítő kivétel lesz ez alól.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel