Már félmillióan regisztráltak a hamarosan induló, NASDAQ által is támogatott kripto tőzsdére

Megosztom

Még el sem indult, máris egy fontos mérföldkövön van túl a DX Exchange. A NASDAQ szoftverével támogatott kripto tőzsde előregisztrált felhasználóinak száma két nappal ezelőtt lépte át a félmilliót.

Az észtországi székhelyű és így mind a helyi, mind az EU-s szabályozásnak megfelelő platform vezetője úgy nyilatkozott, hogy a törvényes keretek biztosításának köszönhetően már több bank és brókercég is megkereste őket, hogy ügyfeleik számára elérhetővé tegyék a DX szolgáltatásait.

A tőzsde iránt nagyok az elvárások és ez részben annak is köszönhető, hogy míg máshol a kezdéshez csupán egy egyszerű regisztrációra van szükség, itt csak a havi 10 dolláros alapdíj megfizetése után lehet majd kereskedni. Mivel a platformon elérhető kriptopénzek közül mindegyik rendelkezni fog fiat pénz párral, a felhasználóknak a pénzmosás ellenes törvények értelmében személyes okmányaik bemutatásával kell majd regisztrálniuk.

A KYC regisztráció július 2-tól indul, kereskedni pedig július 25-től lesz lehetőségünk. Az már biztos, hogy a kezdetben elérhető 6 kriptopénz közül az első négy nem okoz meglepetést. Ezek a Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum és Litecoin lesznek, illetve egy közelmúltban adott interjú során említésre került, hogy a tőzsde rendelkezni fog egy saját tokennel is, ami szerintem szintén elérhető lesz már az induláskor. Itt még zárójelben megjegyezném, hogy a beszélgetésben egy példa során elhangzik az EOS is, bár az igazgató rögtön korrigált, hogy ő ezzel most nem  azt akarta sugallni, hogy az EOS is ott lesz DX kínálatában. Végül pletyka szintjén szintén érdemes megemlíteni, hogy egy jól informáltnak tűnő twitter fiók szerint a Ripple is ott lesz majd az induláskor. Ez azért lehet fontos információ, mert júliusban indul el az SBI, japán egyik legnagyobb pénzügyi konglomerátumának saját kripto tőzsdéje is, ami a Bitcoin és Bitcoin Cash mellett a Ripple-t is ajánlani fogja felhasználói számára és mivel mind a két tőzsde kínál fiat pénzes kaput az XRP-vel történő kereskedéshez, a tokenek likviditása nagy mértékben megnövekedhet.

Szárnyra kaphat a Ripple?

Mi már nagyon várjuk a DX indulását és amint lehet, beszámolunk nektek a tőzsdével kapcsolatos tapasztalatainkról.

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel