A fanyalgók nem látják a Wall Street több tízbillió dolláros belépését a kriptopiacra

Megosztom

A címben olvasható kijelentést Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) fejlesztése mögött álló IOHK igazgatója tette. A néhány órával ezelőtt közzétett twitter üzenet így szól:

“A “kriptopénzek el fognak tűnni” mantrát ismételgető média képtelen észrevenni, hogy a szabályozás következő hulláma után a Wall Street-i tőke is csatlakozni fog a partyhoz. Több tízbillió dollár fog a szektorba áramlani. Szép jövő elé nézünk.”

Bár nálunk jobban senki sem szeretné, hogy Hoskinson jóslata valóra váljon, ő mindig is egy “perma bull” volt, vagyis olyan ember aki talán túlzottan is optimistán látja a jövőt. Ugyanakkor a kripto egyik fontos alakjáról van szó, akinek a szavaira sokan odafigyelnek.

Hoskinson egyike volt az Ethereum alapítóinak, amit végül Vitalik Buterinnel való egyet nem értése miatt hagyott el. Míg ő elsősorban egy profitorientált és hagyományos irányítás mellett működő szervezetet szeretett volna létrehozni, Vitalik a non-profit, decentralizált vonalat vitte tovább. Miután kilépett egy korábbi munkatársa kereste meg, aki egy új cég, az IOHK (Input Output Hong Kong) alapításával tudósok és állami intézmények bevonásával kezdett el nagyvállalatok számára blokklánc alapú megoldásokon dolgozni, Ez szolgált alapjául, a jelenleg nyolcadik legnagyobb kriptopénz a Cardano (ADA) létrejöttének.

Bár az ilyen jóslatokból manapság már nincs hiány (1, 2, 3, 4), az biztos hogy ma már minden jelentősebb bank érdeklődik a technológia iránt. A jó egy hónapja lezajlott New York-i Consensus 2018 csúcson például az összes neves pénzintézet képviseltette magát és az olyan nevek, mint például a Goldman Sachs ma már heti rendszerességgel kerülnek szóba, valamilyen kriptót érintő hírek kapcsán. Mit is mondhatnánk, várunk rád Billy Jinsen:

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel