Mennyi lesz a bitcoin ára holnap reggel?

spot_img

Mi, akik kriptopénzekkel foglalkozunk naponta feltesszük magunknak a nagy kérdést:

Mennyi lesz az árfolyam?

Persze nem csak saját magunkat gyötörjük ezzel, sokszor egymást is. Rutinosabb kripto huszárok jól tudják, nem sok értelme van a jóslatoknak ezen a területen. De-de-de! Mégiscsak lehet értelme a tippelgetésnek! Hogy miért? Azért, mert a Kripto Akadémia több lépésben kripto árfolyam tippjátékot indít!

A több lépés több szintet jelent, egészen pontosan erről van szó:

Az első játékokhoz költség és energiatakarékos megoldást választunk, hiszen az újságíró is ember, nekünk is büdös a munka. Egész egyszerűen arra kérünk, hogy egy kommentet helyezz el a cikk alá a Fórumban, tippeld meg a Június 26. reggel 8.00-kor minket váró árfolyamokat! Az első nekifutásban három coin-t veszünk górcső alá, ezek a:

Bitcoin, Litecoin és az Ethereum.

Persze dolgozunk azon, hogy egy ennél szofisztikáltabb megoldást nyújthassunk, hamarosan kész is lesz! Rövidesen már egy picit komolyabb tippjátékkal várunk benneteket minden nap! Ez elvezet majd a következő szinthez, hiszen a szavazatokból összeállítható egy árfolyam predikció, ha minden jól megy ezt majd meg is jelenítjük az oldalon. Ehhez kell a részvétel tőletek, az olvasóktól. Szavazzatok minél többen és minél többet, mindannyiunknak érdekes, hogy mit gondol a közösség!

Ha kérünk, akkor adunk is, a hamarosan induló Mikron egyik célja pontosan az lesz, hogy jutalmazzuk a közösség tagjainak hozzájárulását a munkához. Aki egy adott szavazás során a legjobban tippel, azt Mikronnal jutalmazzuk a (közeli) jövőben!

Mennyi lesz a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum árfolyama 2018. Június 26-án reggel 8.00-kor?

Természetesen a közép-európai időzóna mérvadó. A tippeket egy-egy komment formájában várjuk, csak ennyit írj: BTC: tippelt összeg, ETH: tippelt összeg, LTC: tippelt összeg. Most még “csak” a dicsőség vár ha jól tippelsz, de hamarosan Mikronnal is jutalmazunk! Köszönjük a részvételed és sok sikert!

Ha bármilyen ötleted, javaslatod van a tippjáték kapcsán, ne kímélj minket, írd le egy kommentben azt is!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img