A Wall Street Farkasa a bitcoinról: süllyedő hajón vagytok!

spot_img

Jordan Belfort, a “Wall Street Farkasa” ismét rúgott egy nagyot a bitcoinba. Persze nem az árfolyamot akarta manipulálni, legalábbis reméljük, hogy nem erről van szó. Az viszont egészen biztos, hogy már nem először tett negatív nyilatkozatot az élete megfilmesítésével világhírűvé váló bróker.

Az úgynevezett centes részvények királya befektetők tömegeitől szedte el megtakarításait, egy rövid pihenő volt a jutalma egy (luxus) büntetés végrehajtási intézményben. Korábbi interjúk során már többször is kifejtette, hogy a bitcoinban egyáltalán nem, a blokkláncban viszont nagyon is hisz.

“Hatezerről egy pillanat alatt lesz majd kétezer a bitcoin.”

Hozzátette, hogy persze még mehet felfelé az árfolyam, a végkifejlett azonban borítékolható. Nincs mögötte semmi, értelmetlen az egész, még magát a blokklánc technológiát sem birtokolja a bitcoin. A szokásos mantrák, persze fontos látni, hogy a bitcoinnak soha nem is volt célja a blokklánc technológia birtoklása.

“Sokkal jobb módjai vannak a pénzkeresésnek, mint a bitcoin!”

A rövid Facebook bejelentkezés végén pedig saját, készülő termékeiről beszélt a Farkas. Az biztos, hogy senki sem tévedhetetlen, meglátjuk, hogy mi lesz a vége. Mindenesetre érdemes odafigyelni azoknak a szavaira, akik hosszú évtizedek óta dolgoznak a pénzpiacokon, tőzsdéken, befektetőként vagy egyéb területeken.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img