A Facebook feloldja a kriptós hirdetések tiltását

Megosztom

ICO-kat viszont továbbra sem lehet reklámozni a közösségi oldalon.

A tegnapi napon közzétett bejelentés értelmében a januárban nagy felhördülést keltő, “Tiltott Pénzügyi Termékek és Szolgáltatások Irányelv”, egy direkt szigorú és átfogó tiltás lett, az utóbbi néhány hónapban pedig azon dolgoztak, hogy finomítsák ezt a megközelítést, és lehetővé tegyék a biztonságos hirdetések indítását a témában.

Az opciós ügyletek és ICO-k reklámját továbbra is tiltják, azonban a kriptopénzek és kapcsolódó tartalmak fizetős népszerűsítése újra lehetővé válik az előzetesen jóváhagyott szereplők számára. Készült egy jelentkezési felület is a hirdetők ellenőrzéséhez szükséges adatok megadására és feltöltésére: Weboldal, céges adatok, hirdetői fiók, és engedélyek, céges dokumentumok megadására van lehetőség. Hogy a mennyire lesz szigorú ez a folyamat, a hamarosan megjelenő reklámok alapján kiderül.

A bejelentés szövegéből egyértelműen kiderül, hogy nem mindenki fog tudni hirdetni a témában, aki szeretne. A Facebooknál folyamatosan figyelni fogják a közösség és az ügyfelek visszajelzései mellett a kriptopénzek technológiáját is, hogy további változtatásokat eszközölhessenek, ha szükséges.

Az új irányelv tehát már életbe is lépett, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy újra megjelennek a kripto projektek, tárcák, szolgáltatások hirdetései a Facebookozók hírfolyamán. Hogy az árfolyamokra lehet-e közvetlen hatása a feloldásnak? A technológiai oldalak témában értekező cikkei alá érkező kommentek hangulatvilága alapján a tippünk az, hogy egyelőre még nem lesz a hirdetéseknek túl sok hatása az árfolyamokra.

Ennek ellenére ez egy örvendetes hír. 1 like = 1 prayer!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel