Segélyalapot hozott létre a Coinbase

Megosztom

Brian Armstrong, a Coinbase igazgatója kripto jótékonysági alapot indított GiveCrypto néven. Az itt összegyűjtött pénz 100%-a (a tranzakciós költségeket leszámítva) közvetlenül a segítségre szoruló emberek tárcáiba kerül átutalásra.

Az project első célja 10 millió dollár összegyűjtése lesz, amiből 3.5 millió már össze is jött. Maga Brian Armstrong is egymillió dollárt adományozott az alap részére, de reményei szerint a következő két évben az egymilliárd dollárt is el fogja érni az alapba befolyó pénzösszeg, mely a Coinbase által kibocsájott számla ellenében akár az adóból is leírható.

A GiveCrypto több kriptopénzben is fogad adományokat és ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy közülük kettő jelenleg még nem elérhető a Coinbase kínálatában. Bár messzemenő következtetéseket azért ebből még nem vonnék le, a Ripple és Zcash említése a Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum és Litecoin mellett azért adhat okot némi találgatásra.

A kriptopénzek rövid élete során már sokan tettek szert rövid idő alatt kisebb fajta vagyonra és közülük nem mindenki érti a megszületésük mögött álló filozófiát, vagyis hogy pénzügyileg szabaddá, zsarnokoktól és bankoktól függetlenné válhasson az emberek élete. A Coinbase segítségével olyanok juthatnak kirptóhoz, akik elnyomó rendszerekben élnek (pl.: Zimbabwe, Venezuela) és a korrupció miatt eddig külső segítségre nem számíthattak.

Az GiveCrypto elérhetősége: givecrypto.org/donate

Brian Armstrong előadása:

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel