Ne akarjatok pénzt csinálni a semmiből!

spot_img

A Kripto Akadémia szerkesztősége egy emberként hisz az újságíró szakmai alapelvek szentségében, a kiegyensúlyozott, elfogulatlan tájékoztatásban, a szubjektív véleményeink háttérbe szorításában, egyebekben.

Mégis azt kell mondanunk, hogy van valami diszkrét bája annak, amikor egy kriptopénz kritikus hallatlan hülyeségekkel próbálja ütni a területet. Félreértés ne essék, az észérvekkel felépített, logikus és kerek egész kritikus hangokat meghallgatjuk, örömmel.

Sőt, nem csupán meghallgatjuk az “ellen-észérveket”, még teret is adunk nekik. A borítóképen látható úr, Augustín Carsten egy svájci lapnak adott interjúban kifejtett “gondolatai” viszont nem esnek ebbe a kategóriába, mégis beszámolunk róla. Hogy miért?

Mert nem csak nekünk jár a savanyúcukor, szenvedjen az olvasó is!

Megtudhattuk, hogy még maga Newton is megpróbált pénzt, pontosabban aranyat létrehozni, csúfos kudarcot vallott.

Azt nem tudjuk, hogy a gravitáció leírója, a kalkulus atyja, számos óriási jelentőségű felfedezés és tudományos leírás szerzője hogy kapcsolódik a kriptopénzekhez, de fogadjuk el, hogy próbálkozott arany létrehozásával, bár egy forrás azért szép lenne az állítás mellé.

“A fiataloknak innovációra kellene fordítaniuk a tudásukat és tehetségüket.”

Folytatta az úr. De kiről is van szó? Nem másról, mint a “központi bankok központi bankjaként” emlegetett Bank for International Settlements új elnökéről. Vegyük át mégegyszer:

a központi bankok központi bankjaként is emlegetett szervezet első embere.

Nincs több hozzáfűzni valónk, köszönjük a figyelmet, zárjátok be az ajtókat, ne beszélgessetek villanyoltás után.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img