A Xiaomi tagadta, hogy tokenizálná részvényeit

Megosztom

A múltkor írtunk róla, hogy a Blackmoon tokenizálja majd a Xiaomi publikus részvénykibocsátása során piacra dobott részvények egy részét. Viszont a btcmanager legfrisebb információi szerint a Xiaomi elutasította, hogy bármilyen kapcsolat is fennállna a Blackmoon és vállalatuk között. Továbbá tagadták, hogy bármi közük lenne tokenizáláshoz vagy tokeneladáshoz.

A Blackmoon honlapján egyelőre semmilyen reakció nem érkezett a Xiaomi visszautasítására. Eközben a Xaiomi részvényből levezett IPO token már régóta kapható volt a Blackmoon brókerfelületén. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Blackmoon – szándékosan vagy sem, de sosem nyilatkozott arról, hogy a Xiaominak erről tudomása volna, az ő projektjük mindezek ellenére még mindig működőképes lehet. A Blackmoon ugyanis mindössze annyit ígért, hogy a megvásárolt tokenük értékében ők is kiveszük a részüket az IPO-ból és befektetőik akaratának megfelelően kezelik vagy eladják azokat. Mind jelenleg kiderült, ez egy teljesen egyoldalú válllakozás volt a részükről.

Amíg a Blackmoon érdemben nem tájékoztatja a közönséget, az internet népe csalást fog kiáltani. A 93 napos IPO utáni lock-in periódus pedig csak még több gyanúra ad okot.

A Blackmoon terve ígéretesnek hangzott, a hagyományos és a kriptopiacok közötti szakadékot szerette volna átívelni azzal, hogy részvényeket tokenizál és a Xiaomi várva várt nyilvános részvénykibocsátása a hongkongi tőzsdén a cég első nagy dobásának számított volna. A KriptoAkadémia továbbra is figyelemmel kíséri az eseményeket. A projektről itt írtunk bővebben:

Xiaomi részvény kriptoért?

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel