A Monaco megszerezte a legjobb kriptós domaint

Megosztom

A kripto iránti fokozódó érdeklődés miatt egyre többen próbálták megszerezni a crypto.com domaint, mely a Pennsylvaniai Egyetem informatikus professzorának, Matt Blaze-nek a tulajdonában állt. A professzor korábban teljesen elzárkózott annak eladásától, ezért is ért mindenkit meglepetésként a bejelentés, hogy az új tulajdonos a Monaco lett.

A domain név átadásának részleteit nem hozták nyílvánosságra, de egyes becslések akár 10 millió dollár kifizetését is elképzelhetőnek tartják. A Monaco vezetője, Kris Marszalek ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogyha kizárólag a pénz számított volna, a tulajdonosnak már régen lett volna lehetősége annak eladására.

A Monaco a kriptopénz alapú bankkártyák közül elsőként szerezte meg azt a legmagasabb szintű licenszet, amely lehetővé teszi számukra, hogy saját jogon bocsássanak ki, teljeskörű VISA támogatással rendelkező kártyákat.

A domain név megszerzése annyira jelentős mérföldkő a Monaco életében, hogy egy teljes re-brandinget hajt végre a cég, vagyis elhagyják régi nevüket és mostantól CRYPTO.com néven futnak tovább.

“A CRYPTO.com megszerzése összhangban van azzal a magunkról kialakított képpel, hogy kriptopénzt juttassunk minden pénztárcába. Mivel a nevünk az egész iparágat reprezentálja, hatalmas a felelősségünk. Mindent megteszünk, hogy a névhez méltó hatást fejtsünk ki, segítsük az ökoszisztéma növekedését és hozzájáruljunk a decentralizált jövő igéretéhez.” 

A CRYPTO kártyák tesztelése jelenleg is zajlik és ha minden a tervek szerint megy, hamarosan már Európában is használhatjuk ezt a terméket. Az előzetes igénylésre a telefonos applikáción keresztül van lehetőség, melyhez linket a hivatalos oldalon találtok. A szervezet a jövőben más szolgáltatásokat, például a hitelnyújtást is szeretné kripto alapokra helyezni. Ennek során a letétbe helyezett kriptopénzért fiat pénzt biztosítanak a kérvényezőnek, akinek azt így nem kell eladnia, hanem némi felárért, előre kalkulálható áron vásárolhatja vissza kriptopénzét.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel