A svájci tőzsde bevezeti a kriptopénz kereskedelmet

Megosztom

Rövid, ámde annál fontosabb hír, hogy az 1850-ben alapított SIX, másnéven a Zürichi Tőzsde 2019 közepén indítja el a kriptopénzek és digitális eszközök kereskedelmét lehetővé tevő platformját, jelentette be annak vezetője.

Zug kantont kriptobarát törvényei miatt ma már a csak a kripto Szilícium-völgyeként emlegetik, ez pedig sokat segített abban, hogy az ország felkerült a kriptovilág térképére és hogy most már annak egyik legnívósabb pénzügyi intézménye is letette voksát a kriptopénzek mellett. A kereskedőházakban történő elterjedés várhatóan a bankokat is egyfajta nyomás alá fogja helyezni, hogy az ügyfelek igényeinek eleget téve tegyék lehetővé a kripto célú vásárlások engedélyezését.

Svájc mellett egy másik európai ország, Málta is tárt karokkal fogadja a blokklánccal foglalkozó vállalkozásokat. A kedvező feltételek miatt  többek között a világ jelenleg első és második legnagyobb forgalmat bonyolító kriptotőzsdéje, a Binance és az OKEx is ide helyezte át a székhelyét. A két ország hozzáállásából az innovatív technológiához egész Európa profitálhat. Reméljük példájukat hamarosan még többen fogják követni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel