Az OKEX kriptotőzsde is Máltára költözik

Megosztom

A közelmúltban adtunk hírt róla, hogy a Binance Máltára helyezi át a központját hamarosan. Most az OKEX is követni fogja a sorban.

Máltára költözik a Binance

Mindez egyértelműen összefüggésben van a máltai kormány nagyon nyitott, progresszív szabályozásával, és hosszú távú terveivel. Málta elkezdett azon dolgozni, hogy Svájc és Fehoroszország mellett ők válhassanak az elsők között teljes mértékben kripto-barát állammá legalizáció szempontjából. Sokat nem kockáztatnak, mégis sokat nyerhetnek akkor, hogyha a kriptopénzek terjedése újra szárnyra kap, és a többi ország csupán akkor fog felébredni.

Az OKEX az elmúlt időkben nem éppen pozitív színben került be a hírekbe, ugyanis egy nemzetközi pályát befutott tanulmány bemutatta, hogy a tőzsde gazdái csalnak a volumennel, mint sok más kínai tőzsde is tette-teszi. Ez a lépés most hosszútávú stratégiát feltételez, és talán azt is jelenti, hogy a kezdeti rabló-kapitalista üzleti modellről fokozatosan a konszolidáció útjára fognak lépni.

A Sylvain Ribes-tanulmány

Érdemes nem csak a tőzsdék, de Málta szempontjából is megvizsgálni a kérdést, sőt, akár Kína szempontjából is. Míg az utóbbi elüldözi aranytojást tojó tyúkjait, addig az előbbi szépen összegyűjti azokat. Málta igen hamar, és igen hangsúlyosan jelezte a jelenlétét a kriptovilágban, ezért okkal feltételezzük, hogy az OKEX és a Binance példáját egyre többen fogják követni. Ilyen tematikájú cégalapításra mi magunk is ajánljuk Fehéroroszország mellett, ahol szintén végre megnyugtató, stabil kereteket kapott a kripto iparág.

2023-ig adómentes a kriptopénz Fehéroroszországban

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel