Hamarosan bárki tulajdonossá válhat a Binance bankjában

Megosztom

A Binance más befektetőkkel együttműködve, egy közösségi bank létrehozását tűzte ki céljául. A tőzsde 5% tulajdonrésszel rendelkezik a most induló, máltai székhelyű, 133 millió Eurós vállalkozásban.

Az induláshoz még a máltai hatóságoknak is rá kell bólintaniuk a tervekre, de a szigetország eddig a kripto irányában mutatott pozitív hozzáállása alapvetően bizakodással töltheti el a befektetőket, különösen azután, hogy az ország pénzügyminisztere Silvio Schembri úgy nyilatkozott: “megtisztelve érzik, amiért országukat választották ennek a vállalkozásnak a beindításához”.

A project neve Funders Bank lesz és egy német kripto startup, a Neufund segítségével kívánják majd tokenizálni és áruba bocsájtani a bank tulajdonjogát reprezentáló digitális pénzt, melyet még várhatóan ebben az évben “Európa egyik vezető tőzsdéjével közösen együttműködve” fognak értékesíteni az érdeklődő befektetők számára.

Mivel a Binance bevételei ebben akár az egymilliárd dollárt is elérhetik, valószínűleg más innovatív befektetéseikről is hírt adhatunk majd a közeljövőben.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel