Brave: már hárommillió felhasználó

spot_img

A Brave a Basic Attention Token fejlesztőinek böngészője, melyet azért fejlesztettek ki, hogy segítsék a tokenjünk terjedését; de hivatalos célja, hogy blokkolja a kéretlen hirdetéseket és sütiket, melyek a userek szokásait monitorozzák, és adják el. Persze nem mellesleg a szokásos igéreteket is megtették: gyorsabb, okosabb, szebb, biztonságosabb lesz a konkurenseknél.

A szoftver jó ütemben fejlődik, a BAT bejelntése szerint átlépték a havi hárommilló aktív felhasználót, és ez a szám folyamatosan növekszik.

Én személy szerint használom már egy ideje a Brave-et, és merem ajánlani. A böngészés nagyrészét még a Chrome-ban végzem, de mikor a Facebook elkezd belassulni, átváltok Brave-re, ahol ez a szörnyű lassulás egyáltalán nem mutatkozik.

Hamarosan a Coinbase-en is fel fognak tűnni, ezzel még stabilabb pozíciót szerezve a piacon, és talán feljebb jutva az így sem rossz 38. helyről a CoinMarketCap-en. Ugyanakkor lehet, hogy nem az övék lesz az egyetlen kriptós böngésző: pár nappal ezelőtti hír, hogy a Bitmain bevásárolta magát az Opera tulajdonosi körébe, valószínüleg nem véletlenül…

Bitmain: 50 millió dolláros részesedés az Opera böngészőben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img