Nyílt levélben kérik fellépésre a Twittert

Megosztom

Épp ezen a héten írtunk a Twitter scambotok múlni nem akaró rohamáról. A minden jelentős kriptót érintő bejegyzés alatt felbukkanó csalók már régóta szúrják a kriptoközösség szemét. A Twitter egyelőre nem tudott hosszútávú megoldást találni a problémára. Legutóbb 70 millió scambotnak titulált felhasználót bannolt, azonban nem kellett sokáig várni, hogy újra felbukkanjanak. A probléma átfogó megoldásért kiált, ehhez pedig egyenesen a Twitterhez fordultak a közösség nagyjai egy nyílt levéllel.

Tegnap a Svandis nevű kriptopiacok analitikájával foglalkozó társaság tette közzé azt a nyílt levelet, amit többek között a Binance, CZ – mint a Binance CEO-ja, Charlie Shrem, a Changelly és más ismert személyiségek is aláírtak.

„A Twitter hozzáállása a kriptóhoz és a blokklánc technológiához változó és kettős. Miközben válallatok és egyének is azon dolgoznának, hogy oktassák a közönséget, meg vannak fosztva a hirdetés lehetőségétől. Eközben elég szégyenletes, hogy a Twitter szabadon hagyja garázdálkodni a csalókat, akik csak félrevezetik a felhasználókat.”

– kritizálta élesen a Twittert a levél.

A nyílt levél lényegi részében az aláírók arra kérik a Twittert, hogy velük együttműködve dolgozzanak ki olyan mércéket, szabályrendszereket, amik alapján kiszűrhetőek a kriptós átverések.

70 milliót bannoltak, köszönik jól vannak a scambotok

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel