400 dollár lesz az LTC, csak hagyjatok már békén

spot_img

A hétvégén azt boncolgattuk, hogy a mai napig sokak kedvencének számító Litecoinnak bizony össze kellene szednie magát, ha versenytársai előtt szeretne maradni. Az egykor 366 dolláros LTC, ma mindössze 85 dollárt ér és ezzel kapcsolatban reagált egy twitterező bejegyzésére Charlie Lee, a coin alapítója.

Egy párbeszédben, melynek témája a kripto bűntudat volt, vagyis hogy kinek mi volt a kriptóval kapcsolatos legnagyobb hiábája melyet elkövetett, egy hozzászóló a Litecoint említette meg:

“360 dollárért vettem LTC-t. Bárcsak jobban utánanéztem volna az alapítónak. Nem tudtam, hogy pont előtte adta el az össze Litecoinját és magára hagyja a projectet. Szerintem mindent elkövet, hogy az LTC már soha ne érje el a 360 dollárt. Nagyon csalódott vagyok.”

Charlie Lee erre így reagált:

“Mindent elkövetek, hogy az LTC-t eljuttassam 400 dollárig és akkor az olyanok mint te nem fognak állandóan baszogatni. Ki hagyta magára az LTC-t?”

A Litecoin Alapítvány nemrégiben egy német bankban szerzett tulajdonrészt, melynek működésében fontos szerepet szánnak az LTC-nek is.

A WEG bankban vett tulajdonrészt a Litecoin alapítványa

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img