Ethereum: Constantinople hard fork októberben

Megosztom

Az Ethereum fejlesztői bejelentették, hogy várhatóan október második felében megtörténik a Constantinople névre keresztelt hard fork. Ez azt jelenti, hogy a hivatalos fejlesztésekkel frissülő új lánc viszi tovább a jövőben az Ethereum nevet, míg a régebbi várhatóan az enyészeté lesz. Aki a fork pillanatában rendelkezik bármennyi Ethereummal, 1:1 arányban részesül majd az új, frissített verzióból is.

A kódot várhatóan augusztus 13-ig fogják véglegesíteni, amit egy két hónapos teszt időszak fog követni. Az indulásra még az októberi DEVCON4 Ethereum konferencia előtt szeretnének sort keríteni. A frissítések teljes listáját még nem tették közzé, csak hogy a hálózat hatékonyabb és költségkímélőbb működésére számítanak a bevezetést követően.

A Constantinople a második a hálózaton végbemenő, már előre bejelentett frissítések sorában. Az előző Byzantium-ra 2017. október 16-án került sor. Bár a frissítést megelőző napokban az árfolyama kissé emelkedett, az Ethereum igazi szárnyalása egy hónappal annak bevezetése után kezdődött el.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel