Viszlát Telegram, hello Bettergram!

spot_img

A Telegram egy havi 200 millió egyedi felhasználóval rendelkező chat alkalmazás, melyet a nemzetközi kripto közösség is előszeretettel használ. A program a népszerűségét a teljes anonimitást garantáló algoritmusának köszönheti, ami miatt például Oroszországban be is tiltották a használatát.

Az oroszok bosszúból visszaküldték magukat a középkorba

Bár a Telegram az alapvető chat funkciók ellátására kiválóan alkalmas, puritán felépítése jópár hiányosságot rejt magában. Például lehetetlenné teszi a számunkra fontos beszélgetések kategorizálását. Ezen segíthet a nyílt forráskódú Bettergram, amivel olyan extrákat érhetünk el, mint a korábbi 5 helyett immár 50 fontos chat ablak kiemelése (pin), a privát beszélgetések, chat szobák és “announcementek” szűrése, vagy éppen az árfolyamok valós idejű elérése.

A Bettergram letöltéséhez mindössze egy email címet kell megadnunk, belépés után pedig tökéletesen szinkronizál a már meglévő felhasználói fiókunkkal. Azoknak akik szerkesztőségünk egyes tagjaihoz hasonlóan “végtelen mennyiségű szobában” tartózkodnak egyszerre, mindenképpen érdemes kipróbálni.

bettergram.io

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img