Bitcoin Green bemutató II.

spot_img

Előző rész:

https://kriptoakademia.com/2018/07/31/bitcoin-green-bemutato-i

…A PoS, azaz Proof of Stake lényege, hogy nem bányászattal keresünk pénzt, hanem az érméink tartásával. A legjövedelmezőbb módja az, hogyha egy ún. masternode-ot indítunk, de ehhez általában jelentős letétre van szükség, a BITG esetében pl. 2500 érmére, azaz 5000 dollárra. A masternode hasonló feladatot lát el, mint a klasszikus rendszerben a mining rig-ek, de nagyságrendekkel kisebb energia- és teljesítményigénnyel. A keletkező coinok nagyrészét a node-ok közöttg osztják ki, de ha az olcsóbb és egyszerűbb megoldások hívei vagyunk, akkor csak töltsük le a Bitcoin Green walletet, és helyezzünk el a számlánkon pénzt. Nagyjából 150-200 érme az a minimum, ahol már jók az esélyeink és egy-két naponta kapni fogunk 1.5 BITG-t a stakelésért cserébe.

… Ez jelenleg nem ér sokat, de ahogy a bányászatnál is, úgy itt is célszerű négy dimenzióban nézni a dolgokat. Ha a későbbiekben csak 10-20 dollár köré szökik az árfolyam ,akkor ez már egy szabad szemmel is jól látható összeggé fog válni.

A Bitcoin Green maximális supplyja 21 millió érme, éppen mint az eredeti BTC esetében, ebből jelenleg 4,2 millió került  kibányászásra kiosztásra. A beágyazottsága a projekt jelenlegi méreteihez képest elég erős, elérhető már a Cryptopián, a CryptoBridge-n, és a CoinExchange-n is. Továbbá már listázásra került a CoinMarketCap-en is, ami nem filléres tétel, azaz a fejlesztők komolyan gondolják, és hosszú távon terveznek, nem egy ICO exitscam az üzleti modelljük alapja.

Egy szó, mint száz, én tényleg, őszintén mindenkinek ajánlom, aki esetleg mostanában valami jó célpontot keresett. Ez a projekt szerintem nem fog menni sehova, és innen csak fölfele vezet az út. Valamivel talán kockázatosabb, mint a TOP10-ből választani, de a haszon kulcs is ennek megfelelően többszörös lesz várhatóan.

Jó stakelést!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img