Heti Airdrop ajánló

spot_img

Ismét eltelt egy hét, bár a péntek az Airdrop ajánlónk hivatalos napja, ezen a héten vasárnap jelentkezünk. Vágjunk is bele, lássuk az eheti ajándék coin vagy token kínálatunkat!

Zinc

Az online hirdetési ipar számára készít új “protokollt” a Zinc, a felhasználók jutalmat kapnak azért hirdetések megtekintéséért. Nem is akárhol kell hirdetéseket néznünk a jutalmunkért, az alkotók állítása szerint a kedvenc applikációinkban. Nem kell tehát egy számunkra ismeretlen, idegen felületet, applikációt használnunk ahhoz, hogy jutalomban részesüljünk, a megszokott applikációk kényelme is untig elég.

Mindezt természetesen a blokklánc követi a rendszer, pontos, precíz, transzparens elszámolást ígérnek. Azt is megválaszthatjuk, hogy pontosan milyen személyes adatainkat osztjuk meg a rendszer másik oldalán állókkal, a hirdetőkkel.

Itt láthatjuk az Airdrop oldalukat, pontosabban a Telegram csatornájukhoz csatlakozhatunk a linket. Ha többet szeretnénk tudni a projektről és a ZINC tokenről, akkor kattintsunk ide, hogy eljussunk a bemutatkozó oldalra. 100 ZINC tokenhez juthatunk hozzá, hogy mindent megteszünk, amit az Airdrop keretében az alkotók kérnek.

Hosszas kutatás után ez az egyetlen projekt, amit jó szívvel ajánlani tudunk nektek. A helyzet sajnos az, hogy tengernyi értelmezhetetlen, rosszul kommunikált, semmiben sem új, semmiben sem egyedi projekt lepi el a blokklánc ipart. Ennek megfelelően az ICO és az Airdrop kínálat is erősen szaturált szeméttel.

Egyre nehezebb értékelhető projekteket találni, de mi nem adjuk fel, jövő héten is jelentkezik az Airdrop ajánló!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img