Ízelítőt kaptunk a Binance DEX-ből

Megosztom

Új hírek érkeztek a gőzerővel kódoló Binance háza tájáról. Legújabb Youtube videójában maga Changpeng Zhao, a Binance alapítója és feje tárta a közönség elé az önálló Binance Chain blokkláncon futó pre-alpha stádiumban lévő decentralizált tőzsdéjének demóját. Túl sok idegen szó ez egy mondatba, lássuk miről is van szó tulajdonképpen.

CZ felhívta a figyelmünket, hogy a tőzsde még olyannyira kezdetleges állapotban van, hogy egyáltalán ne várjunk túl sokat a demótól. Valóban, egyelőre pár alapvető funkció, bármiféle grafikus kezelőfelület nélkül került tálalásra. A videóban szereplő fejlesztő monitorján kísérhettük végig az eseményeket, ahogyan a parancsok bepötyögésével mutatta be a decentralizált tőzsde működését.

Jó hír, hogy működik a tokenkészítés és tokenkibocsátás, amik az egyik alapkövét adják majd a készülő decentralizált tőzsdének- ezek ugyanis a jövőben automatizálva lesznek. Kereskedés tekintetében szemtanúi lehettünk egy sikeres vételi és eladási megbízás készítésének, majd annak is, ahogy a kereskedési könyv párosította ezeket.

Zárásképpen CZ mérföldkőnek nevezte a Binance Decentralized Exchange kezdetleges alfaverziót és azt mondta, hogy továbbra is komoly erőkkel dolgoznak azon, hogy használható terméket dobjanak piacra.

Eközben a Binance rendes tőzsdéjén egy új funkció bukkant fel, ez pedig egy élő árfigyelő, amit ide kattintva érhettek el.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel