Első Kripto Akadémia Meetup: Aug. 31!

spot_img

Elérkeztünk ehhez a perchez is: A Kripto Akadémia szerkesztősége úgy ítélte meg, hogy a közösség van annyira erős már, hogy érdemes megszervezni egy találkozót.

Így első alkalommal nem készülünk még nagy dolgokkal; úgy képzeltük, hogy egy szép nagy asztal és néhány kézműves sör az Élesztőben elegendő lesz ahhoz, hogy elkezdjük. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy jelezzétek alant, hogyha tudtok jönni, hogy annak függvényében foglaljunk asztalt/asztalokat.

Velem biztosan fogtok tudni találkozni az eseményen, de várhatóan a szerkesztőség további tagjai közül is sokan tiszteletüket fogják tenni. Lehet élőben beszélgetni és kérdezni bármiről ami a kriptopénzekkel vagy az oldallal kapcsolatos.

A biztonság kedvéért, és hogy biztosan emlékezzetek, csináltunk egy Facebook eseményt is, ami természetesen folyamatosan frissülni fog a friss információkkal.

Reméljük, hogy minél többen el tudtok jönni, és közös kis nyárbúcsúztató ceremóniánkkal elűzzük végre a gonosz medvéket, és előcsalogatjuk a bikákat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img