Jókora közönség előtt a Peepeth

spot_img

A Peepeth a Twitter decentralizált alternatívája. Az Ethereum blokkláncon fut és működését okosszerződések szabályozzák. Gyakorlatilag tranzakciókba csomagolt tweetekkel (vagyis peep-ekkel) tudjuk szélnek ereszteni gondolatainkat, amik az idők – vagy legalábbis az Ethereum lánc, végéig megmaradnak.

A Peepeth-et a múltkor részletesebb is kiveséztük, ha érdekel a téma ne habozz kattintani:

Peepeth – kipróbáltuk a decentralizált Twittert

Akkor még a Peepeth néhány ezer fős felhasználói bázissal rendelkezett, komolyabb marketingbüdzsé nélkül dolgoztak, nevüket csak a kriptoszférában otthonosan mozgók ismerték. Ennek a kis projektnek a híre jutott el most több százezer emberhez, hála az amerikában rendkívül népszerű Joe Rogan podcastjének.

Joe Rogan egyszerre műsorvezető, a UFC kommentátora és standup humorista is, emelett egyik legsikeresebb vállalkozása saját podcastje, ahol egy-egy ismertebb vendéggel készült adás a több mint egymilliós hallgatottságot is rendszeresen eléri.

A Peepeth témáját az egyik vendége, a nálunk kevésbé ismert Shooter Jennings zenész és producer hozta fel. A showra jelenleg több mint 600.000-en kattintottak, így ennél nagyobb kitettséget el sem tudtak képzelni a Peepeth-nél.

A Peepeth a jól ismert Alex Jones szociális hálókról való kitiltása okán bukkant fel a beszélgetésben. Ahogy Jennings is kiemelte, egy peep ott marad a blokkláncon, azt nem törölheti ki senki.

A Joe Rogan Experience podcast egyébként elég gyakran ad helyet alternatív, jobbos és libertárius véleményeknek, ezért nem először bukkant fel a téma a stúdióban. A shownak például többször is vendége volt már a Bitcoin evangelista, Andreas Antonopoulos is.

Ha már rendelkezel kriptopénzekkel, szeretnél kereskedni vagy egy-egy kisebb, kevésbé ismert coin-ból vásárolni, javasoljuk a Binance használatát, megbízható és könnyen használható eszközről van szó.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img