Egy éves a Forbes Crypto

spot_img

Kevesen tudják, de a világ egyik legpatinásabb gazdasági lapja, a Forbes tavaly augusztusban önálló Twitter csatornát szentelt a kriptopénzek piacának. A bemutatkozó szerint blokklánc, kripto eszközök, ICO, bitcoin, ethereum és token hírekkel várják az érdeklődőket, a fejléc képből azt is megtudjuk, hogy a Forbers 1917 óta jár az “innováció” útján.

Ezt mi nem tudtuk a főként a leggazdagabbakat rangsoroló listáiról ismert lapról, de mindenesetre örömteli, hogy egy mainstream médiatermék önálló felületet szentel a kriptopénzeknek. Meglepően gazdag a kínálat, naponta akár négy-öt új anyag is kikerül a hírfolyamba.

Pontosan egy évvel ezelőtt, 2017. augusztusában nyitották meg a dedikált Twitter fiókot, azóta kétszáz híján nyolcvanezer ember döntött úgy, hogy követővé válik. Maga a fiók 143 másik céget vagy személyiséget követ, eddig 1588 tweet-et tettek közzé. 672 kép került eddig feltöltésre, a bemutatkozóban pedig a lap oldalának “money” elnevezésű aloldala került linkelésre.

A megjelentetett tartalmak tekintetében úgy tűnik, hogy minőségi anyagokról van szó, nem is várhatunk mást a nagy múltú lap újságíróitól:

A Kripto Akadémia Twitter fiókkal ugyan nem rendelKezik, a Facebookon azonban érdemes követned minket friss kriptopénz, blokklánc hírekért. Ha pedig most szerenél befektetni kriptopénzekbe, mi a Coinbase használatát javasoljuk, egy megbízható és könnyen használható eszközről van szó. Egy gyors regisztrációt követően át kell esnünk egy autentikáción, majd el is kezdhetünk bitcoin-t, ethereum-ot, ethereum calssic-ot vagy akár litecoin-t vásárolni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img