FUJITSU: Az IOTA lesz az új ipari szabvány

spot_img

Miközben az IOTA árfolyama rég nem látott mélységekben pihen – a többi alttal egyetemben -, addig a technológiai térnyerés továbbra sem állt meg.

A bejelentést 24-én tette meg az IOTA és a Fujitsu közösen. Ebben szerepel, hogy a Fujitsu új iparági szabványként kívánja bevezetni és felhasználni az IOTÁ-t, mint információt tároló, és validáló hálózatot az általuk gyártott számítástechnikai készülékek, alkatrészek nyomonkövetésére és ellenőrzésére.

Ahogy Leopold Sternberg, a program managere elmondta:

A termékek minősége kritikus fontosságú ebben az iparban. Az összeszerelt termékek több száz egyedi alkatrészt tartalmazhatnak, és minden elem egy komplex folyamat eredménye. Ebben a bonyolult ipari környezetben egy ellenőrzés során az IOTA láncán tárolt adat lesz az egyetlen, félreérthetetlen forrás.

A továbbiakban a Fujitsu két fő célt jelölt meg a közeljövőre:

1. Demonstrálni, hogy a koncepciójuk hatékony és működősképes
2. Meggyőzni további ipari szereplőket arról, hogy alkalmazzák szabványként az IOTÁ-t.

Mindezek igen bíztató hírek, és azt vetítik előre, hogy nem érdemes az árfolyamok miatt görcsölnünk. A long-term game számít igazából, és az IOTA Foundation a jelek szerint nem adta fel.

Ha szeretnél ezen az extrém alacsony árfolyamon bevásárolni IOTÁ-ból, a Binance-n elérhető. Ha pedig többet szeretnél róla megtudni, ajánlom figyelmedbe korábbi elemzésünket:

IOTA – bemutató

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img