Friss interjú Charlie Lee-vel

spot_img

A CNBC készített interjút Charlie Lee-vel a piac jelenlegi állapotával és a jövővel kapcsolatban.

A riporternő először azzal kapcsolatban faggatta, hogy vajon mikor fog végetérni az aktuális medvepiac, mikor léphetjük át újra a húszezret?

Lee szerint nem lehet előre megmondani, hiszen hasonló helyzetben töltött már a piac fél évet is, máskor 3-4 évébe telt, míg újra talpraállt, így ő nem is szeretne jósolni.

A következő kérdés úgy szólt, hogy az ár tükrözi-e a valós történéseket, tükrözi-e az adoptáció mértékét? A Litecoin alapító úgy válaszolt, hogy

Ha hosszútávon nézzük meg az árfolyamokat, akkor igen, jól látható, hogy ez egy sikertörténet. Short-term-ben azonban semmit nem lehet levonni tanulságként. Ez még mindig egy kicsi, extrém volatilis piac, és minden a spekulációról szól. Hosszútávon majd újra összhangba kerül az ár és az érték.

Ekkor a riporternő kitér arra, hogy Lee a csúcs idején eladta az összes Litecoinját, majd azt kérdezi tőle, hogy ideálisnak tartja-e a pillanatot a visszavásárlásra. Erre ő úgy válaszolt, hogy a Litecoint “összeférhetetlenség” okán adta el, nem másért, és ezért a jövőben sem tervez újra venni. Ugyanakkor azt mondta, hogy ha valaki szeretne befektetni, úgy igen, a mostani időszakot ideálisnak látja. Figyelmeztet viszont, hogy hallott olyan esetről, mikor valaki jelzálog pénzből vett egyetlen fajta coint, majd 80%-ot bukott rajta. Charlie is felhívja a figyelmet az örökérvényű bölcsességre: Csak annyit kockáztass, amit el tudsz veszteni.

Ha szeretnél Litecoint vásárolni hatodáron a csúcsához képest, akkor a Kripto Akadémia a Binance tőzsdét ajánlja számodra, mint biztonságos, hiteles szolgáltatót.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img