Litecoin alapú kriptokártya érkezik

spot_img

A Litecoin Foundation és az Unbanked legutóbbi bejelentése szerint, a Mastercarddal együttműködve, hamarosan elérhető lesz a Litecoin Card az Egyesült Királyságban és Európában, fizetési hidat építve a kriptovaluták és a hagyományos pénzügyek (TradFi) között. Ennek eredményeként, a Mastercard globális hálózatán keresztül közvetlenül lehet majd litecoint költeni, LTC-vel vásárolni. 

A Litecoin Card program már több mint két éve elérhető az Egyesült Államokban a Visa támogatásával. Az amerikai piacon elért siker jelentős szerepet játszott abban, hogy az Egyesült Királyságban és Európában is bevezessék. A Litecoin hálózata az egyik legrégebbi, legmegbízhatóbb és leggyakrabban használt kriptovaluta globális szinten, gyors, biztonságos és alacsony költségű fizetések elérésére fejlesztették ki.

A Mastercard és az Unbanked már több kártyaprogramot dolgozott ki együtt a szigetországban és Európában. Az Unbanked és a Mastercard elkötelezett amellett, hogy lehetővé tegyék az egyszerűségre, a biztonságra és a fogyasztóvédelemre összpontosító kriptovaluta alapú kártyaprogramok kibocsátását. A Mastercard részéről Raj Dhamodharan, kriptoért és blokkláncért felelős vezető úgy nyilatkozott a tavalyi évben, hogy a digitális valuták “egyáltalán nem jelentenek veszélyt“, sőt, “valószínűleg a legérettebb befektetési eszköznek minősülnek“.

Regisztrálni ezen a linken tudsz a kártyára. A Litecoin Card kapcsán az alábbi információk láttak eddig napvilágot és ezekkel díjakkal lehet számolni. A támogatott országok között Magyarország is szerepel. 

Litecoin Card költségek

Hol és hogyan tudod biztonságosan tárolni az el nem költött LTC-ét? Megtudhatod az új, frissített KriptoSuli e-könyv és hangoskönyvből. Kattints és vásárold meg egyetlen csomagban az e-könyvet és a hangoskönyvet.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Masszív Litecoin felfutás jöhet

/litecoin, lookintolitecoin, ambcrypto, unbanked, mastercard/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img