Masszív Litecoin felfutás jöhet

spot_img

Az ismert kereskedő, Rekt Capital szerint egy masszív Litecoin felfutás közeledik, ami megelőzi majd az augusztusra tervezett feleződést.

Szerinte a Litecoin a múltbéli price action alapján hajlamos a feleződés előtt kitörni és erre most is jó esélye van.

A Litecoin korábbi, feleződés előtti felfutásait megvizsgálva az elemző arra jutott, hogy a peer-to-peer fizetési hálózat az idei év második negyedévéig fenntarthatja a bullish lendületet.

A halving események kék vízszintes vonallal és az azokat megelőző rallik teljesítménye

“Úgy tűnik, hogy az LTC esetében a feleződést megelőző felfutások időben elhúzódhatnak. Ha ez a közelgő LTC pre-halving rally kétszer olyan hosszú ideig tart, mint az előző pre-halving rally, akkor az 365 napig is tarthat, ami egy 2023. májusi csúcsot jelent”. 

Rekt Capital azt jósolja, hogy a Litecoin a havi idősíkon 150 dollár körüli kulcsfontosságú ellenállási szintig mehet, mielőtt a bikás lendület kimerülne.

A Rekt Capital célárába történő elmozdulás 82% feletti emelkedést jelentene az LTC számára, a jelenlegi árfolyamokhoz képest.

Rekt Capital szerint középtávon az LTC erőt mutat, mivel a havi grafikonon bikás continuation minta rajzolódott ki.

“Az LTC valóban beállt egy bikás 2023-as évkezdetre. Az LTC +22%-ot emelkedett, mióta sikeresen újratesztelte a támaszt a zöld akkumulációs zóna tetején. Ráadásul az LTC egy zászló struktúrát (kék) rajzolt ki, amelyből az árfolyam majd megpróbál kitörni.”

 

Mi az a Litecoin (LTC)?

A Litecoin egy Charlie Lee által kifejlesztett peer-to-peer fizetési hálózat és annak kriptopénze. A Bitcoin protokoll alapján jött létre, de a hashing algoritmusban különbözik attól. A Litecoin a memóriaigényesebb Scrypt proof-of-work bányászati algoritmust használja. A Scrypt lehetővé teszi az egyszerű, fogyasztói szintű hardverek, például grafikus kártyák számára, hogy bányásszák ezeket a coinokat.

A cikk írásakor a Litecoint 82,2 dolláron kereskedik.

Hol lehet a Litecoinnal kereskedni?

A Litecoinnal a Binance-on lehet kereskedni, az LTC/USD vagy az LTC/BTC kereskedési páron. Vegyél most Litecoint a Binance-en és jutalékodból 20%-ot visszatérítenek. Tőkeáttételes LTC kereskedéshez használd a SimpleFX tőzsdét.

Csatlakozz az ország legnagyobb kriptovalutás közösségéhez és készüljünk fel együtt a bikapiacra. Csatlakozz a Discord szerverünkre és kapcsolódj be bármelyik beszélgetésbe!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img