A Binance a bikapiacra készül: „az iparág rendbe fog jönni”

spot_img

Új felvételi hullámot tervez a Binance jövőre. 2023-ra az első számú tőzsde 15-30%-kal növelné a személyi állomány létszámát – mondta Changpeng Zhao egy mai, Svájcban rendezett kripto konferencián.

A Binance 2022-ben 3000 főről közel 8000 főre növete a létszámát. A további bővítés akár 2400 új munkatársat is jelentene.

A Binance ezzel a bejelentéssel azt is demonstrálja, hogy az iparági trendekkel is képes szembe menni, mivel a kriptós cégek idén hatalmas létszámleépítést voltak kénytelenek eszközölni a medvepiac okán.

Novemberben a Kraken bejelentette, hogy elbocsátja a személyzet 30%-át, idén pedig már a Huobi és a Coinbase is közölte, hogy további 20%-os leépítést hajt végre. Ez volt a Coinbase második körös létszámcsökkentése az elmúlt egy évben.

Changpeng Zhao szerint a Binance-nek sokkal szervezetté kell válnia még a következő bikapiac beköszönte előtt. CZ azt is elismerte, hogy a tőzsde jelenlegi állapotában “nem szuperhatékony”.

„Folytatjuk az építkezést, és remélhetőleg a következő bikapiac előtt ismét felpörögünk” – mondta Zhao.

A piacot alaposan megrengető FTX botrány kapcsán Zhao azt mondta, hogy “nem ő tervezte meg” az FTX összeomlását, valamint úgy gondolja, hogy “a tényleges kár nem olyan nagy”. Szerinte az FTX “nem volt nagy szereplő, csak nagy zajt csaptak. Egyértelműen megtörtént a kár, de ettől még „az iparág rendbe fog jönni”. 

Csatlakozz az ország legnagyobb kriptovalutás közösségéhez és készüljünk fel együtt a bikapiacra. Csatlakozz a Discord szerverünkre és kapcsolódj be bármelyik beszélgetésbe!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img