142%-ot emelkedett a GALA egy hét alatt

spot_img

A Gala Games natív tokenje, a GALA 142%-kal emelkedett az elmúlt héten a Coingecko adatai szerint. A kereskedési volumen olyan szintre szúrt fel, amelyet utoljára 2022 márciusában lehetett látni. 

A token már pusztán 48 óra leforgása alatt 0,023 dollárról egészen 0,045 dollárig emelkedett, ami egy mostanihoz hasonló medvepiacon lenyűgöző, közel 100%-os rallit jelent. Az emelkedés okai valószínűleg a piacvezető play-to-earn platform elmúlt héten történő több nagy horderejű bejelentésében keresendőek.

A mai nap folyamán a Gala Games megerősítette, hogy felvásárolta az Ember Entertainmentet, a népszerű The Walking Dead: Empires játék mögött álló játékstúdiót. Mivel mindketten részt vettek a játék fejlesztésében, ezért a felvásárlásról szóló pletykák már egy ideje keringtek a piacon. 

Az akvizícióval a Gala Games akár 20 millió aktív felhasználóval is bővülhet.

A platform által közölt információk alapján két játék, a Dragon Strike és a Meow Match áll a figyelmük középpontjában és ezeket kezelik kiemelt fontossággal. Mindkét játék integrálódik majd a Gala blokkláncába, és a natív GALA tokent fogják majd használni a gas fee-k fizetésére. A gas 50%-át elégetik majd, míg a többit a csomópontok üzemeltetői, alapítói és az ökoszisztéma partnerei között osztják szét. 

A felvásárlás mellett a Gala Games a népszerű hollywoodi sztárokkal, Dwayne Johnsonnal és Mark Wahlberggel is bejelentett egy-egy együttműködést.

Ezen felül a GALA megszünteti a TOWN tokent, helyette a GALA tokennel működik majd az első számú játékuk, a TownStar. Minden TOWN tokent 2:1 arányban GALA-ra cserélnek majd. A következő 60 napban élesedik a platform, ahol a játékosok elvégezhetik a váltást. A Town Star csomópontok tulajdonosai TOWN helyett GALA-t fognak keresni. Ez a Spider Tanks-hez hasonló burn-to-mint mechanizmuson keresztül fog történni. A játékosoknak 180 napon belül el kell végezniük a cserét, különben elveszítik a tokenjeiket.

Mi az a GALA?

A Gala egy szórakoztatóipari ökoszisztéma, ami blokklánc alapú játékokkal kezdte, de mostanra már filmekkel és zenékkel is foglalkozik. A play-to-earn játékok terén piacvezetők, a Kripto Akadémia Gaming is játszik és versenyzik az ő játékaikkal. Az ökoszisztéma elsődleges fizetőeszköze és utility tokene a GALA token. 

Hol lehet a GALA-val kereskedni?

A GALA-val a Binance-en lehet kereskedni, például a GALA/USD és GALA/BTC párokon.

Nézd meg Jason Brinkkel, a GALA Games blokklánc igazgatójával készült exkluzív interjúnkat is:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img