Előrelépés történt a Voyager ügyben

spot_img

A Binance.US még decemberben állapodott meg a Voyager eszközeinek a megvásárlásáról, miután a cég, az azóta már csődbe ment FTX-el kötött megállapodása meghiúsult. A kedvező bírói döntésnek köszönhetően, a csődbe ment kriptohitelező által javasolt üzlet egy lépéssel közelebb került a megvalósuláshoz.

Michael Wiles, New York állam déli körzetének csődbíróságának bírája, a kedd délutáni meghallgatás során jóváhagyta a Voyager eszközeinek eladására vonatkozó javasolt tervezetet. Az eljárás véglegesítéséhez, amely márciusban újabb megerősítő meghallgatásokkal fog folytatódni, a Voyager hitelezőinek többségi jóváhagyására is szükség van.

A Voyager eszközeiért folyó párharcot még októberben az FTX nyerte a Binance ellenében. A Wall Street Journal forrásai akkor még a Binance esélyeit találták jobbnak. Az FTX bukását követően a Binance decemberben újra versenyre kelt a Voyager-ért, immár sikeresen.

Joshua Sussborg, a Voyager-t képviselő Kirkland & Ellis ügyvédje a meghallgatás elején azt mondta, hogy a Binance.US-szel kötött üzlet továbbvitele a Voyager hitelezőinek érdekeit szolgálja.

A javasolt ügyletet ellenezte az amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC), az állami szabályozó hatóságok, az Egyesült Államok Vagyonkezelői Hivatala és több magánbefektető is. Az Egyesült Államokban történő külföldi befektetésekkel foglalkozó bizottság szintén közölte, hogy felülvizsgálja a tavaly csődöt jelentett hitelező által kötött üzleteket. A bíró azt mondta, hogy a bizottság kérdései “ma már nem tartoznak az eljáráshoz“.

A meghallgatás során a Kirkland & Ellis partnere, Christine Okike, aki szintén a Voyager nevében szólalt fel, azt mondta, hogy az ügyvédek “már megoldották” a SEC és New Jersey állam által megfogalmazott kifogásokat.

“Elvégeztük a Binance.US átvilágítását. A Binance.US pénzügyi adatai azt mutatják, hogy bőséges készpénzzel rendelkezik.”

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Felvásárolja a Binance.US a Voyager eszközeit

/coindesk/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img