Felvásárolja a Binance.US a Voyager eszközeit

spot_img

A Binance.US megállapodást kötött a csődbe ment Voyager Digital-lal vagyonának megszerzéséről. A legnagyobb kriptotőzsde egyesült államokbeli vállalatának nyertes ajánlata felülmúlja más iparági szereplők (CrossTower, Wave Financial,  INX) ajánlatát.

A Binance.US jelentése szerint arra törekszik, hogy a Voyager ügyfelek pénzeszközeit mielőbb feloldja és a Voyager számlákon tárolt kriptovalutákat visszajuttassa a jogos tulajdonosokhoz.

Ajánlatunk is tükrözi vezérelvünket: az ügyfelek az elsők” – mondta Brian Shroder, a Binance.US vezérigazgatója és elnöke, majd hozzátette:

“Reméljük, hogy mihamarabb véget érhet ez a csődeljárás, amely során az ügyfeleket önhibájukon kívül tisztességtelenül rángatták bele. Az ügylet lezárásakor a felhasználók zökkenőmentesen hozzáférhetnek digitális eszközeikhez a Binance.US platformon.”

Sajtóközlemény szerint a Binance.US 10 millió dollárt helyez letétbe ajánlattételi szándékát megerősítve. Ezenkívül a csődeljárás során keletkezett bizonyos kiadásokat legfeljebb 15 millió dollárig téríti meg a Voyagernek.

A Voyager még 2022  júliusában nyújtott be 11. fejezet szerinti csődvédelmet, mivel több mint 650 millió dolláros kitettsége volt az azóta már csődbe ment Three Arrows Capital-lal szemben. A Voyager a csődbíróság jóváhagyását fogja kérni a Voyager Digital és a Binance.US közötti digitális eszközvásárlási szerződés megkötéséhez a 2023. január 5-i tárgyaláson.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Újabb Binance ajánlat a Voyager eszközeire

/the block, prnewswire, binance.us/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img