Plutus: változások a pluton tokenomikájában

spot_img

Nincs olyan szegmense a kriptopiacnak, amely ne szenvedne a medvepiac negatív hatásai miatt. Az idei év medvepiaca talán az eddigi legkeményebb, sorra dőlnek be a nagyobb kriptocégek, projektek szűnnek meg vagy teljes átstrukturáláson mennek keresztül, de az FTX bedőlésének köszönhetően a szabályozói környezet sem kedvez jelenleg. 

Azonban idén a Plutus hatalmas növekedésen ment keresztül. A kriptokártya szolgáltató adatai szerint 2022-ben megháromszorozta felhasználói bázisát és a PLU token 80%-ot nőtt a nagyobb kapitalizációval rendelkező tokenekhez képest a hasznossága miatt.

Ha még nincs Plutus fiókod, hozz létre egyet, töltsd le az alkalmazást innen a kezdéshez! Miután letöltötted az alkalmazást, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a Plutus fiók létrehozásához.

 Ha referral kóddal regisztrálsz, a kártya aktiválásakor 10 dollárnyi PLU-t kapsz.

A projekt tokenomikája eddig jól teljesített, különösen az elmúlt 12 hónapban. A kérdés mindig az, hogy vajon meddig tartható fenn ez a növekedés? A fejlesztők szerint a tokenomikában történt frissítés tovább fogja javítja a token gazdasági jellemzőit, biztosítva ezzel a PLU Rewards hosszú távú fenntarthatóságát. Az aktuális Pluton tokenomikát az alábbi linken tekintheted meg.

Az egyes jutalomszintekre vonatkozó PLU követelmények az idő előrehaladtával fokozatosan növekedni fognak. Ezt talán a bitcoin felezéshez lehetne hasonlítani, amit a keresleti és a kínálati oldal kezelésére használnak.

Ha a felhasználó feloldott már egy jutalom szintet, akkor az örökzöld állapotba kerül és többé nem lesz kitéve a jövőbeli kiigazításoknak.

A jutalomszintek elérése ugyanis idővel egyre nagyobb kihívást jelent majd. A PLU iránti kereslet előreláthatóan növekedni fog, ahogy a Plutus felhasználói bázisa is növekszik, mindezt megtámogatva további kedvező kártya programokkal. 

Jövőbeli PLU darabszám követelmények minden egyes jutalomszinthez (forrás: plutus)

A fenti ábra szerint 2023 második negyedévétől fog kezdődni az adott jutalomszinthez szükséges PLU darabszám kiigazítása, ami az idő előrehaladtával egyre ritkább lesz. Míg a módosítások idővel ritkábbak lesznek, addig a kiigazítás mértéke viszont növekedni fog.

Rendelkezel már Plutus kártyával?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
 

A Plutus kártyát régiónkban csak euróval lehet tölteni. Ha Plutus kártyát használsz érdemes Curve mögé tenni. Ha Curve mögé rakod a Plutus kártyát a Curve fogja végezni a váltást Mastercard árfolyamon, ami általában jobb szokott lenni mint a Plutus által használt Visa árfolyam. A Curve a perkek között is megtalálható!

Curve: egy kártya mindenek felett

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Újra elérhető a Plutus kriptokártya

/plutus/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img