Újabb Binance ajánlat a Voyager eszközeire

spot_img

A CoinDesk még a múlt héten számolt be arról, hogy a Binance.US ajánlatot készít elő a csődbe ment Voyager platform megvásárlására vonatkozóan.

A Binance vezérigazgatója megerősítette, hogy a tőzsde amerikai szárnya újabb ajánlatot tesz a Voyager kriptohitelező eszközeire, mivel a szintén csődbe ment FTX már nem tudja végigvinni a felvásárlást. A hírt CZ a Bloombergnek adott csütörtöki interjújában is megerősítette.

“A Binance.US most újabb ajánlatot fog tenni a Voyager-re, mivel az FTX már nem tudja végigvinni ezt a kötelezettségvállalást” – mondta.

A Voyager csődjét követően az FTX vált a hitelező cég felvásárlásának első számú esélyesévé. Az árverés alatt a Binance ajánlatát állítólag visszatartották, mivel az nemzetbiztonsági problémát jelentene az amerikai kormány számára.

“Úgy gondolom, ezek a nemzetbiztonsági aggályok az FTX által terjesztett pletykákra épült, hogy megpróbáljanak minket kiszorítani az árverésből” – mondta CZ.

Changpeng Zhao, a Binance alapítója és vezérigazgatója Kínában született, de Kanadában nőtt fel. A Binance megvédte magát azon állításokkal szemben, hogy a cég kínai lenne. Ez ügyből kifolyólag maga CZ is nyilatkozott még szeptemberben származásával kapcsolatban: „Kanadai állampolgár vagyok, pont!”

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Az FTX nyerte a Voyager eszközeiért folyó árverési párharcot

/coindesk, bloomberg/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img