Bitcoinbányászrészvény-jelentés

spot_img

Újabb év, újabb bitcoinbányászrészvény-jelentés. A Kripto Akadémia által figyelt bányász cégek részvényeinek teljesítményét vizsgáljuk meg az elmúlt napok történései alapján.

Bő egy hét telt el év eleje óta, a bányászrészvények viszonylag jól teljesítenek, nem ritka a napi 20-30%-os emelkedés egyes cég papírjainál. Ha a bányászcégek papírjainak a teljesítményét nézzük bitcoin ellenében 2022 év eleje óta, akkor láthatjuk, mintha fordulna a piac, mintha megtalálta volna az alját. Messzemenő következtetéseket még ne vonjunk le azért, várjuk meg visszaigazolja-e ezt az emelkedést a piac, tartós marad-e. Annyi bizonyos, hogy a bányászcégek papírjai kezdik megközelíteni a grafikonon sötétkékkel jelölt bitcoin teljesítményét (-63,40%). 

A Canaan, a bányászberendezéseket gyártó cég, aki a közelmúltban vált hivatalosan is bányásszá, eddig is túlteljesítette a bitcoint (-46,42%) és jelenleg is az élen áll. Szorosan ugyan, de egy meredek emelkedést követően a második helyre jött fel a BTCS (-58,30%). A meredek emelkedést valószínűleg annak köszönheti, hogy a cég elkészült a StakeSeeker névre keresztelt staking szervíz platformjának privát béta verziójával. (A felületen több staking érmét tudunk egyszerre delegálni és stakelni saját hálózatukon.) A BTC jelenleg a harmadik helyen áll (-63,40%).

A hét első kereskedési napján, hétfőn, a legtöbb bányászcég papírja emelkedni tudott. A nap nyertese a Greenidge Generation volt (+37,90%), a Bitfarms (+23,20%) és a Core Scientific (+22,90%) előtt.

A tegnapi, keddi napon, szintén emelkedni tudtak a bányászok. Vezető részvények közé tartozott a BTCS (+47,54%), az Iris Energy (+23,48%), a Marathon Digital (+17,35%) és a Riot Platform (+15,34%). A nap vesztesei a SAI.TECH (-10,71%) és az Argo Blockchain (-10,56%) volt.

Kriptobányász ​​cégek 2023. január 11-én szerdán, nyitás előtt:

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Enyhült a bányászok eladási nyomása

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img