Az Ernst&Young a blokkláncokban könyvvizsgál majd

spot_img

Ha kriptopénzeket szeretnél vásárolni és magyar nyelvű szolgáltatást keresel, mi a Coincash használatát javasoljuk. Könnyen használható, megbízható eszközről van szó, jelentős választékkal.

A legutóbbi sajtóközleménye alapján a világ négy nagy könyvvizsgáló cégei közé tartozó londoni székhelyű Ernst&Young megvette az Elevated Consciousness nevű szilícium-völgyi startupot.

Az Elevated Consciousness terméke volt a CAAT, a Crypto-Asset Accounting and Tax nevű szoftver, ami lehetővé tette, hogy blokkláncokat, tőzsdéket és tárcákat kössenek össze egy adathalmazba és ennek segítségével befektetőknek vagy alapkezelőknek különböző analíziseket,adóoptimalizálási és adóstratégiai szolgáltatásokat nyújtsanak.

A felvásárolt vállalat szolgáltatásait az EY a már meglévő Blockchain Analyzer portfóliójába építi majd be azzal a céllal, hogy a szektorban elsőként, ügyfelei számára a blokklánc eszközökkel kapcsolatos szolgáltatásokat tudjon kínálni.

A részletekből nagyon keveset árultak el, ezért a multinacionális cég pontos elképzeléseit és terveit egyelőre homály fedi.

Az Ernst&Young nem először nyúlt a blokklánchoz. Áprilisban jelentette be, hogy elkészült az első blokklánc könyvvizsgálást lehetővé tévő technológiája, az említett Blockchain Analyzer. A fejlesztés az EY munkatársainak adatgyűjtését és elemzését hivatott segíteni a könyvvizsgálásuk során.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img