Biztosítási ügynökök, brókerek, befektetők, sör

spot_img

Péntek este tartottuk az első író-olvasó találkozót, avagy kötetlen “meetup” eseményünket Budapesten. Azt kell mondanunk, hogy jól sikerült, ahhoz képest, hogy az első kísérletről volt szó, mindenképpen. Az összegyűlt 25-30 fős társaság biztosítási ügynökökből, forex és kriptopénz brókerekből, befektetőkből, bányászokból, érdeklődőkből állt.

A legfontosabb feladatunk az volt, hogy kiderítsük, mi az, amivel elégedettek a munkánk kapcsán az olvasók és mi az, amiben fejlődnünk kell. Lehet, hogy a néhány órára visszatérő pokoli forróság, lehet, hogy az alkohol hatására, de szinte semmilyen kritikát nem kaptunk, ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne fókuszálnánk a Kripto Akadémia fejlesztésére az ősz során.

Egy bányász és egy pénzügyi elemző, hogy ki-kicsoda a képen, az szigorúan bizalmas.

Pozitív visszajelzésként viszont többektől is azt hallhattuk, hogy magyarázatot, okokat teszünk a piac történései mögé és mellé, ezt a “vonalat” a jövőben is erősíteni fogjuk. Az biztos, hogy a következő hónapokban ismét tartunk majd egy hasonló eseményt, a pontos időpont kapcsán szeptember folyamán jelentkezünk.

Egy bróker vagy egy bróker kedvese, az anonimitás itt is, mint a kriptopénzek kapcsán mindenhol, alapvető elvárás.
Egyetlen perc sem telt el a blokklánc, vagy a coin szó nélkül.
Természetesen nem feledkeztünk meg a kellő mennyiségű alkohol fogyasztásról sem.
Ki mondta, hogy kriptopénzek világa a férfiak sportja?
A kocsmákban szerveződő forradalmaknak nincs jó emléke, nekünk viszont csak jó szándékaink vannak!
Egy keménymag természetesen bevetette magát a budapesti éjszakába, őszintén szólva nem emlékszünk, hogy a BTC-BCH vita szóba került-e, mindenesetre sérülések és rendőrségi ügy nélkül ébredtünk szombat délután.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img