A Waltonchain mostanában

spot_img

 

Bithumb listázás

Mozgalmas napjai voltak a dél-koreai és kínai vegyes csapatnak.

Pár nappal ezelőtt listázta WTC jelű tokenüket Dél-Korea második számú tőzsdéje, a Bithumb. Azóta a 4.60 dolláros ár is felugrott pár órára 5,30-ra, most egy konszolidáció keretében 4,75 dollár körül mozog.

Hadosztályni szakértő                                                                

A dél-koreai oktatásért és tudományért felelős minisztériummal karöltve a Waltonchain részt vesz egy  összesen 9 milliárd dolláros költségvetésű digitális gazdaságfejlesztési programban. A program három fő célkitűzése közül az egyik egy olyan oktatási program kidolgozása és megvalósítása, ami a növekvő piaci igényekre válaszul big data, AI, blockchain és digitális ökoszisztémák szakembereit képezné ki. Összesen 10.000 szakember kiképzésére számítanak a következő 5 évben.

A Walton Blockchain Institute munkatársai meghatározó szerepet fognak játszani a blokklánc technológia oktatásában. Az első előadás már szeptember 2-án megvalósult.

 

Super Masternode program

A WaltonChain hálózata öt kontinensre szeretne terjeszkedni, ezért meghirdette Super Master Node programját. 99 SMN-t szeretne felállítani, főleg ipari, üzleti és tudományos körökből keresnek olyanokat, aki szívesen csatlakoznának a Walton digitális ökoszisztémájába. Egyszerű felhasználó is jelentkezhet, ha érdekelnek a részletei, erre tessék.

 

A Waltonchain egy blokklánc alapú digitális ökoszisztéma. rádiófrekvenciás azonosításra szolgáló mikrocsipüket felhasználva szeretnék effektíven integrálni az Internet of Things-t, a blokkláncokat és az ipari ellátási láncokat egyetlen ökoszisztémába.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img