Az utolsó tőzsdéről is eltűnt a BitConnect

spot_img

Végleg leszámoltak a régóta kimúló félben lévő BitConnecttel. A kriptopénzek történelmének legnagyobb ívű Ponzi-sémájában több tízezer ember veszített el több millió dollárt és a kiváló mémek mellett több országban is hatósági intézkedéseket és letartóztatásokat vont maga után a csalás.

A TradeSatoshi maradt az utolsó tőzsde, ami listázta a hírhedt piramisjáték saját tokenjét. Augusztusban tett bejelentésükre hivatkozva szeptember 10-én végleg törölték a BitConnect BCC jelű valutát. A Coinmarketcap listája szerint még cserélhető a TradeSatoshi felületén, azonban ez csak a lassú frissítésnek tudható be.

Az utolsó tőzsdéről is eltűnt tehát a BCC, bár a bedőlés után ehhez kilenc hónapnak kellett eltelnie. Ezentúl gyanúsnak számít minden olyan tőzsde, ahol BCC kereskedési párok is megtalálhatóak, ezekre az olvasók figyelmét is szeretnénk felhívni.

Ha megbízható magyar brókernél szeretnél vásárolni vagy kereskedni, mi a Coincash használatát javasoljuk. Könnyen használható, megbízható eszközről van szó, jelentős választékkal.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img