BIG KRIPTO? A kriptolobbi beveszi Washingtont!

spot_img

Egy egészen furcsa kanyart vett az utóbbi években a kriptopénzek világa. A kezdeti, már-már világmegváltó idealizmusból eljutottunk oda, hogy ezrek várják nem csak a piaci szabályozást, de az intézményes befektetők belépését is a piacra. Akár konszolidációnak és kompromisszumkeresésnek az újabb lépcsőfokaként is tekinthetünk a legutóbb, a Washington Post által közölt hírekre, miszerint a kripto nagy szereplői lobbicsoportot alapítanak, hogy az amerikai törvényhozókat közelebb hozzák a kriptovilághoz.

A Blockchain Associaton-nek elnevezett lobbicsoportot a kriptopiac nagy szereplői hozták tető alá. Az alapító tagok között olyan nevek is megtalálhatóak, mint a Coinbase, a Circle vagy a Polychain Capital.

A Washington Post beszámolója szerint a csoport első munkatársa egy bizonyos Kristin Smith lett, aki korábban Maine állam republikánus szenátorának segédeként dolgozott. Később az Overstock megbízásából lobbizott az amerikai honatyáknál, többek között a kriptopénzek ésszerű szabályozásáért is.

A Blockchain Association küldetése, hogy a kriptopiac legális szereplőinek hangja legyen és a politikai rendszerrel együttműködve mozdítsa elő a kriptopénzek ügyét.

“Nem az a társaság vagyunk, ami a rendszert szeretné kijátszani, sokkal inkább egy olyan szabályozói környezet kialakításában szeretnénk részt venni, ami kiállja az idő próbáját.”

Ha kriptopénzeket szeretnél vásárolni és magyar nyelvű szolgáltatást keresel, mi a Coincash használatát javasoljuk. Könnyen használható, megbízható eszközről van szó, jelentős választékkal.

(Washington Post)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img