Lányok, asszonyok, merre vagytok?

spot_img

A mai világ egyik központi témája az esélyegyenlőség, ezen belül is a sokat vitatott nemek közti egyenlőség kérdése. A kriptopénzek atyjának, legalábbis meghatározó alakjának tartott rejtőzködő Bitcoin alapító, Satoshi Nakamoto a feltételezések szerint férfi, a piacon szintén komoly jelentőségű Ethereum rajongott fejlesztője, Vitalik Buterin pedig biztosan az, akárcsak Charles Lee, a Litecoin vezetője.

A sor még hosszan folytatható, a vezető altcoinok, a feltörekvő shitcoinok, a piacvezető váltók és tőzsdék vezetősége csak és kizárólag férfiakból áll. A blokklánc forradalmát ugyanakkor felfedezték maguknak a hölgyek is és már léteznek olyan oktatással foglalkozó szervezetek, mint a Crypto Chicks. A szebbik nem jelenléte a területen mégis szinte észrevehetetlen.

A hazai Facebook csoportokat böngészve is elő-elő kerülnek női felhasználók, az urak dominanciája mégis egyértelmű. A Kripto Akadémia számára minden olvasó fontos, éppen ezért először egy cikket és az alatta lévő komment szekciót, később talán nagyobb teret is szentelünk a hölgyeknek.

Arra kérjük férfi olvasóinkat, hogy ezt a cikkünket hagyják figyelmen kívül, legalábbis ne kommenteljenek, a női látogatóktól pedig azt kérjük, hogy egy komment formájában mutatkozzanak be és árulják el nekünk a következőket:

  • Hogyan kerültél kapcsolatba a kriptopénzekkel?
  • Milyen tevékenységet folytatsz, kereskedés, HODL vagy bányászat, esetleg más?
  • Ha a kibontakozó blokklánc iparban dolgozol itthon vagy külföldön, pontosan hol és milyen munkakörben?
  • Te hogy látod a nők szerepét és helyzetét az iparban?

Ha bármilyen egyéb észrevételed van a témával kapcsolatban, kérjük, hogy oszd meg velünk azt is! Ha pedig most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Coinbase használatát javasoljuk, megbízható és könnyen használható.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img