Folytatódik a halálos ICO kampány

spot_img

Az ASKfm egy nemzetközi, 215 millió felhasználóval rendelkező, a magyar Gyakori Kérdésekhez hasonló közösségi oldal, mely pár hónappal ezelőtt jelentette be saját ICO-ját.

A felvezető kampány keretében “To the moon” jeligével egy különleges PR eseményt is meghirdettek, melyben arra ösztönözték követőiket, hogy másszák meg a Mount Everestet a cég ott elrejtett digitális tokenjeiért. Az $50 000 értékű kincset végül egy négytagú alpinista csoport szerezte meg, de meg is fizették ennek az árát. A videón látható Taris Pozdnii súlyos fagyási sérüléseket szenvedett kéz és lábújjain, a csapatot segítő serpa pedig miután az ereszkedés során hátrahagyták(!) eltűnt, azóta sem látta senki.

A cég marketingeseinek azonban nem szegte kedvét a fiaskó és újabb kihívás elé állították az ICO iránt érdeklődőket. Ennek során a skót felföld felett dobtak ki ejtőernyővel, majd ástak el a földetérés helyén egy Ledger Nano S-t, rajta $100 000 értékű ASKfm tokennel.

Ti hajlandóak lennétek a hátatokra kapni a hátizsákot és bejárni a magyar tájakat hogy felkutassatok egy elásott Ledgert?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img