Mikor ütjük meg a 100 000 USD-t? Szavazz!

spot_img

Tegnap arról faggattuk olvasóinkat, hogy mikor érjük el ismét a 10 000 dolláros BTC árfolyamot, ma megyünk tovább, hogy holnap mi lesz a kérdés, azt nem nehéz kitalálni. Mielőtt rátérnénk a szavazásra, néhány gondolat a 100 000 dolláros bitcoinról.

Mikor ütjük meg a 10 000 USD-t legközelebb? Szavazz!

A 10 000 USD, mint ár kapcsán jóval könnyebb dolgunk van, hiszen egy olyan értékről van szó, amit egyszer már elértünk. Sőt, ennek közel dupláját is teljesítette már a legismertebb kriptopénz, márpedig ha valamit egyszer megtettél, akkor arra képes leszel ismét, ésszerű keretek között ez általában teljesül.

A százezer dollár viszont egészen más tészta, az all-time-high több mint ötszöröséről van szó. Ennek ellenére sokan vannak, akiknek semmi kétségük sincs afelől, hogy ez meg fog történni, a gyakori érvek között szerepel a korlátozott mennyiség, a (feltételezett) egyre nagyobb érdeklődés a jövőben és a “digitális arany” mantrája egyaránt.

A szkeptikus hangok szerint beláthatatlanul messze vagyunk még attól, hogy bármely kriptopénz hétköznapi fizetőeszközzé váljon, gyakori érv, hogy a legtöbbünknek esze ágában sincs elkölteni kriptopénzeit, hiszen a HODL stratégiáját követve akár nyugdíjba is mehetünk negyven éves korunk előtt.

Fontos kérdéskör a szabályozás is, láthattuk már a G20 találkozóit a témában, egyes országok a kedvezőtlen, mások a kedvező jogi környezet megteremtésén fáradoznak. Hatás-ellenhatás, egymásnak ellentmondó információk, érvek, vélemények, tények, ember legyen a talpán, aki tisztán látja a kriptopénz piac jövőjét.

Ezzel át is adjuk a szót az olvasónak, lássuk, mint gondoltok ti!

Mikor éri el a 100 000 USD-t a BTC?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img