A NANO a leggyorsabb

spot_img

A Bitcoinkit.com szállította a hírt, miszerint méréseik alapján a NANO kriptopénz bizonyult a leggyorsabbnak a Binance-en. A NANO-t használva mindössze 1 megerősítésre és 3 másodpercre volt szükség, hogy egy külső tárcából a Binance deposit tárcájába kerüljenek a NANO coinok. A sebesség toplista élén ott van még a Stellar és az ICON is, amik 5, illetve 6 másodperc alatt végezték el a beutalást. 10 másodperces időt húzott be a Skycoin és a Ripple is.

A Binance-en kívül más tőzsdéknél és brókereknél már egészen más, elég változó a helyzet. A toplistákat főleg a Stellar és a Ripple uralja, a NANO még a KuCoin-on tudott első lenni. A Coinbase öt kriptovalutája közül az Ethereum a leggyorsabb, a maga 15 másodperces betét idejével. Ugyanitt a Bitcoin a leglassabb, legalább 10 percbe kerül beutalni a legnagyobb kriptopénzt.

Hogy mire jó megmérni, hová és milyen gyorsan lehet beutalni? Egy ilyen mutató az arbitrázs ügyletekkel foglalkozóknak lehet hasznos, akik két különböző tőzsde közötti pillanatnyi árkülönbségből igyekeznek hasznot szerezni.

A teljes listáért erre tessék.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img