Túl kockázatos a kripto, szigorít a VISA és a Mastercard

spot_img

A kártyás vásárlások nem csak a kriptopénzek iránt érdeklődők számára okoznak problémát. Az utóbbi időben az opciós és forex kereskedéssel foglalkozó oldalak közül is egyre többen kénytelenek arról tájékoztatni ügyfeleiket, hogy a jövőben már nem áll módjukban támogatni a bankkártyákon keresztül végrehajtott be- és kifizetéseket.

Ezeket a területeket a Mastercard már áprilisban “magas kockázatú” kategóriába sorolta és a Visa-ról is sejteni lehetett, hogy hamarosan hasonló bejelentést tehet. A két vállalat most szinte azonos időben fog lépni. A partnereiknek kiküldött tájékoztató levelek alapján, a Mastercard hétfőtől, a Visa pedig decembertől kezdve nem fog szolgáltatást biztosítani azoknak a szervezeteknek, akik nem teljes körűen szabályozott keretek között működnek.

Tekintettel arra, hogy mind a kripto, mind a hagyományos tőzsdei szolgáltatók között rengeteg offshore cég található, ezeknek most új alternatívák után kell nézniük, hogy ügyfeleik számára a jövőben is gyors és kényelmes tranzakciós lehetőségeket biztosítsanak

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img