A Ripple félig már bejutott a Coinbase-re

spot_img

A tegnap esti stabil coin bevezetéséről szóló hírek mellett, egy másik fontos eseményről is hírt adott a legnagyobb amerikai tőzsde. A Coinbase, New York állam által jóváhagyott engedélyeket szerzett ahhoz, hogy kriptopénz letéti szolgáltatásokat nyújtson, vagyis díjazásért cserébe megőrizze és felelősséget vállaljon a nála elhelyezett digitális vagyontárgyakért.

Az engedélyt első körben 6 kriptopénzre szerezték meg, melyek közül 5, a Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic és Litecoin nem okoz túl nagy meglepetést. A hatodik azonban a Ripple/XRP, mely jelenleg még nem található meg a Coinbase kínálatában.

A letéti szolgáltatásban való megjelenés ugyan nem feltétlen jelenti azt, hogy az XRP a közeljövőben tényleg listázásra kerül az oldalon, a spekuláció azonban máris megindult, a Ripple pedig hajlamos nagy kitörésekkel reagálni a vele kapcsolatos pozitív hírekre.

A tegnap esti bejelentést követően történt is egy ~6%-os árfolyam emelkedés így kereskedők számára érdemes lehet a következő órákban és napokban fél szemüket a chartokon tartaniuk. Nem lennénk meglepve, ha ezzel a hírrel befejeződne a szeptemberi xRapid indulást követő pump vége óta tartó konszolidáció és az XRP újra egy felfelé tartó irányt venne fel.

Coinbase Custody – új szolgáltatás az intézményes befektetők részére

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img