Elindult a mikron.io!

spot_img

Hamarosan elindul egy tömeges mikrotranzakciókat lehetővé tevő kriptopénz, amit pont nekünk, a Kripto Akadémiának találtak ki! Hiszen azoknak szól, akik erős, szakmai közönséget, közösséget igyekeznek felépíteni és fenntartani, hosszútávon.

Ez nem más, mint a MIKRON, egy magyar fejlesztésű, saját blokklánccal rendelkező kriptopénz, mely novemberben indul! a Kripto Akadémia pedig elsők között fogja bevezetni használatát.

Miért ajánljuk neked is a MIKRON-t?

1) Három valós problémára ad egyszerű, de hatékony megoldást: a közösségépítés nehézségére, a hűségrendszerek kihívásaira és a tartalomgyártók jutalmazására.

2) Nem ködös álmokat kergetnek, a fejlesztő csapat több mint tíz éve épít különböző közösségeket, a megszerzett tapasztalataik mentén hívták életre a MIKRON-t.

3) Már az éles indulás előtt megállapodást kötöttek három partnerrel, köztük a Kripto Akadémiával is.

+1) A Kripto Akadémia termékfejlesztési tanácsokkal, megjelenésekkel is segíti a MIKRON munkáját.

Büszkék vagyunk a MIKRON bevezetésére a Kripto Akadémia rendszerében, hiszen ezáltal mi leszünk az egyik első hazai közösség, melyben az egymást segítő felhsználók kriptopénz jutalmat kapnak munkájukért!

A MIKRON fejlesztése gőzerővel folyik, már tranzakciók történnek a tesztneten, adottak a megalapozott use-case-ek, kész a White Paper, az ICO pedig közeledik. Viszont mint minden kriptopénznek, a MIKRON-nak is szüksége van egy bemutatkozó oldalra, mely ezen a héten el is indult.

Miért különleges a MIKRON? Többek között azért, mert fejlesztői, a marketing és értékesítő stábja nem hatalmas árfolyamemelkedésekben reménykedik.

Nem céljuk fél év alatt meggazdagodni, lehet, hogy egyáltalán nem is akarnak meggazdagodni. Szeretik ezt a technológiát, szinte gyermeki lelkesedéssel követik a blokklánc ipar fejlődését. Ráadásul elég bátrak (vagy vakmerőek) ahhoz, hogy saját kriptopénzt, blokklánc projektet hozzanak létre.

Ezért született a MIKRON.

Hűségrendszert, közösségépítő eszközt kínál vállalkozóknak, jutalmazási megoldást tartalomgyártóknak. Azt is mondhatnánk, hogy a MIKRON a gombhoz varrja a kabátot, nem azért jött létre, hogy az alkotók egy szép napon büszkén mutogathassák: mi vagyunk a kétezerháromszáznegyvenharmadikak a CryptoCompare listáján.

Piackutatás alapján olyan területeket azonosított a MIKRON csapata, melyeken a blokklánc valós értéket teremt.

 

mit nyújt a néhány napja indultMikron.io?

  • Elérhető a MIKRON White Paper.
  • Információk a közelgő ICO-ról.
  • A MIKRON Roadmap.
  • Regisztrálhattok, hogy hamarosan letölthessétek a MIKRON Wallet-et.
  • Bővebb információ a felhasználási területekről.
  • Láthatjátok az első partnereket.
  • Négy titok a MIKRON-ról.

Ha kérdésed van vagy beszélgetni szeretnél a fejlesztő csapattal, megteheted a MIKRON discord csatornáján, meghívó link itt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img